Safari i Oslomarka

Safaris i Oslomarka

Vi inviterer til “Marka-safari” i Oslo-Marka – den markatur som kombinerer naturopplevelse og utfordringer i vilt og vakkert landskap med den eksotiske ramme av klassiske safaritelt, leirbål og Land-Rovere.

Heldagstur:
Avreise: Daglig kl. 08.30
Ankomst: Daglig kl. 17.30 Pris på forespørsel

Halvdagstur:

Pris på forespørsel

Halvdagstur med safaribuss:

Pris på forespørsel. Kun forhåndsbestilling.

For mer informasjon om “KC Marka-safari” kontakt oss: Telefon 22 29 42 30, Fax – 22 28 29 62, Epost: post@kimcamp.no.

Kim Camp Elton eller Slattumsvangen

Vår hovedleir ligger i Romeriksåsene ca. 35 min. på Rv. 120 fra Oslo sentrum. Vi kan møtes ved vår skyss-stasjon på Camp Elton eller Holtersaga i Nannestad hvor vi samles under teltduk til villmarksgløgg, info., laginndeling m.m. Her lastes all bagasje på taket på Land-Roverene som bringer oss opp i høyden og innover mot hovedleiren som ligger 400 moh med flott utsikt.

I hovedleiren forlegges deltagerne i safaritelt av hustelt-typen, ca. 12m2, ståhøyde i midtgang. Hvert telt har 4 gode feltsenger med canvastrekk, liggeunderlag, sovepose, lakenpose + gode ulltepper. I taket henger 2 stk. parafinlykter til innvendig opplysning, og under forteltet 1 stk. stormlykt. Oppvarming skjer pr. “Nato ovn multifuel”. Den avgir 7000 watt, og gir såvel trivsel som god atmosfære og behagelig temperatur i teltet. Hovedleiren har utedo og vasketelt også disse utstyrt med ovn om nødvendig.

I hovedleiren serveres frokost og lunsj i messeteltet, mens middag som regel serveres i safariklubben “The Lynx & The Lion”. Safariklubben er ideel også til sosiale samvær, allsang, lysbilder etc. Hovedleiren har også stort velutstyrt møtetelt.